Industria automobilelor este una foarte dezvoltată și importantă în zilele noastre. Cum totul are un început, industria auto se naște în anul 1769 cu primele sale exemplare. Doresc prin prisma acestui document să prezint istoria industriei auto, de unde a început și unde se va ajunge.

Initiere în domeniul auto

Industria automobilistică este o gamă largă de companii și organizații implicate în proiectarea, dezvoltarea, producerea și comercializarea autovehiculelor. Este unul din cele mai importante sectoare economice după venit.

 

Despre domeniu auto

Industria automobilistică nu include industriile dedicate întreținerii automobilelor după livrarea lor la utilizatorul final, cum ar fi atelierele de reparații auto și stațiile de alimentare cu carburanți.

 

Calculator de bord sau ECU (în engleză Electronic control unit, „Unitate de control electronic”) este un modul pentru comenzi sau dirijări electronice, care este folosit în locurile unde ceva anume trebuie controlat, comandat. Modulul de control electronic este folosit în sectorul auto în multe aplicații electronice, precum și pentru controlul electronic la dirijarea de mașini, instalații industriale și multe alte procedee tehnice. Aceste module fac parte din sistemele încorporate.

 

Contact Me

 
 

Follow

Contact

Address

Suceava, Romania

©2018 by Istoria Automobilelor. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now